Er zijn veel meer vape-smaken dan tabak

Met het verbod op gearomatiseerde tabaksproducten in de EU in mei 2020, zijn er nu nog minder opties beschikbaar voor rokers, terwijl er vrijwel geen limiet is aan de smaken van e-vloeistof die beschikbaar zijn, waardoor de ervaring beter wordt voor zowel vapers als mensen in de buurt hen!

Je kunt je vape gebruiken op sommige plaatsen waar je niet mag roken

Er zijn momenteel geen plannen om het vapen binnenshuis in het algemeen te verbieden, zoals is gedaan met sigaretten, hoewel veel particuliere bedrijven e-sigaretten op één hoop gooien met tabakssigaretten, dus afhankelijk van de regels waar u zich bevindt, hoeft u dit al dan niet te doen stap uit om te vapen.

Meer smaken om uit te kiezen bij het vapen

8. E-sigaretten produceren geen schadelijke chemicaliën bij het uitademen

Omdat er aanzienlijk minder hoofdingrediënten in je damp zitten in vergelijking met een tabakssigaret, zitten er ook aanzienlijk minder verbindingen in de damp die wordt uitgeademd! De meeste e-liquids bevatten slechts 4 hoofdingrediënten, een PG (propyleenglycol) en VG (plantaardige glycerine) basis, nicotine en de vape-aroma’s, die allemaal als veilig worden beschouwd om te consumeren. Tabakssigaretten bevatten daarentegen meer dan 7000 chemicaliën wanneer de rook wordt uitgeademd. Dit betekent dat vapen zeer veilig is om zowel in het openbaar als in de buurt van anderen te doen als dat nodig is!

brandysmoke.nl