Weet je niet zeker of eten of drinken gezond is? Controleer de ingrediëntenlijst voordat u deze in uw winkelwagen plaatst. “Ingrediënten in voedingsmiddelen worden in aflopende volgorde van gewicht weergegeven, zo kan je zien of de boodschappen gezond zijn of niet.

Kortere ingrediëntenlijsten zijn het meest gezond en let op verborgen suikers op de ingrediëntenlijst. Toegevoegde suikers kunnen zich verbergen onder namen als “fructose-glucosestroop” en “bruine rijstsiroop”. Soms worden er moeilijke namen op gezet, zo kan je niet zien of ze gezond zijn. Maar als je hier goed op let weet je welke boodschappen gezond zijn. 

Kijk altijd naar de voedingsfeiten – dit kan je veel vertellen over een levensmiddel, behalve hoeveel calorieën het bevat. Maar je weet wel of de ingrediënten gezond zijn

Wanneer je een gratis winactie of wedstrijd organiseert, moet je mensen laten weten op welke datums de gratis winactie wordt uitgevoerd. Deelnemers van de gratis winactie moeten weten hoeveel dagen ze hebben om mee te doen en wanneer de gratis winactie eindigt.

Het laatste wat je wilt is dat iemand meedoet om je gratis winactie te winnen die weken geleden is afgelopen!

Een supermarkt is een type supermarkt dat doorgaans groter van omvang is en een bredere selectie artikelen heeft. Ze zijn bijna hetzelfde, maar supermarkten zijn meestal erg groot.

Toch zeggen de meeste mensen: “Ik ga naar de supermarkt rennen om een ​​paar dingen op te halen.” Ook als ze naar een supermarkt gaan.

gratis-winacties.nl

gezond-eten-drinken.nl

supermarkt-aanbieding.nl